Red Tiger Yengeç Surimi Çubuk 125 gr
Red Tiger Yengeç Surimi Çubuk 125 gr Japonya'da geleneksel olarak tüketilen bir çeşit işlenmiş su ürünüdür. Japonya'da salt kelime olarak "kıyma" anlamına gelen "surimi" sözcüğü aynı zamanda beyaz etli balıkların geçirildiği işlem süreçlerini de ifade eder.Red Tiger Yengeç Surimi Çubuk 125 gr Ayıklanmış ve ince kıyılmış balık etlerinin su ile defalarca yıkanmasının ardından saflaştırılan ete; yengeç, ıstakoz veya karides gibi balıkların aromaları ile tuz, şeker, yumurta akı ve patates nişastası gibi malzemeler eklenerek buharda pişirilir. Bu işlemden sonra ete son şekli verilir. Suşi rollerde veya salatalarda da kullanabilirsiniz.
Beyaz etli balıkların ezilip karıştırılmasından ve homojen bir karışım elde edilmesinden so Devamını Göster